Firma  "Hromstel“ osnovana  je 2002. godine. Od početka poslovanja bavi se izradom svih vrsta prohromskih ograda i galanterije procesne opreme.
Na čelu vrednog, odgovornog i uslužnog tima je direktor Zvezdan Miljaković. Središte firme je u Brusu, selu Budilovina. 

Prohrom ograde su najatraktivniji oblik upotrebe u građevinarstvu i opremanju, kako enterijera tako i eksterijera, zbog svojih vizuelnih i fizičkih karakteristika u odnosu na druge materijale. Prohrom je nerđajući čelik kojeg karakterišu otpornost na atmosferske uticaje, veća čvrstoća od drugih mateijala, lako održavanje površine...

Kada se kvalitetno naprave, prohrom ograde su lepe, trajne, sigurne i uvek moderne. Ako planirate ugradnju takvih ograda, kontaktirajte nas i sigurno ćemo pronaći kvalitetno rešenje na obostrano zadovoljstvo!

Cilj našeg poslovanja je da od robe dobrog kvaliteta napravimo ono sto Vi želite i prodamo Vam po pristupačnim cenama.  Naši kupci mogu da potvrde da smo u tome i uspeli.

Uslove isporuke i rokove plaćanja za Vašu firmu prilagodićemo potrebama Vašeg poslovanja. Stalnim kupcima, urednim platišama dajemo određenje uslove plaćanja.

Opredeljujući se za nas, birate proizvode dobrog kvaliteta, koji se prave prema Vašem zahtevu. Za sva pitanja ili nejasnoće u vezi naših proizvoda, pozovite nas.

Sa nama štedite novac i vreme.

ROOM


Ime i prezime

e-mail


Kako do nas?
Poruka:

Budilovina, 37227 Milentija,
Brus, Srbija

+381 (0) 37 820 294
+381 (0) 63 857 66 49

www.hromstel.com
office@hromstel.com


 Posetite našu facebook stranicu.


Početna :: O nama :: Galerija
© Hromštel 2011. All Rights Reserved.